Handlekurven er tom.
Studietilbud /

Resultatorientert serviceledelse

Resultatorientert serviceledelse handler om forståelsen av utfordringer ved å lede en serviceorganisasjon på en effektiv måte. Service produseres og konsumeres i samme øyeblikk. Det blir derfor ekstra viktig å jobbe med medarbeidere, kommunikasjon og de ulike prosessdelene i leveransen av kundeopplevelser.

 • Kursinnhold

  Dette todagerskurset tar utgangspunkt i aspekter knyttet til ledelse av servicevirksomheter, og gir en god innføring i hva som særpreger servicenæringen, og de mest spesielle utfordringene. Du vil også få en innsikt i kapasitetsstyring og kundehåndtering (ris og ros), og ha en relevant verktøykasse.

  Dette er et praktisk kurs med faglig forankring.  Likeså, er det et mål at du ser hvordan bedriften støtter kunden i deres egen verdiskapningsprosess. Du vil lære å aktivt jobbe med verktøy som «service blueprint», og den anerkjente Gap-modellen, utfra din egen organisasjon og hverdag.  Deltakere fra ulike bransjer vil også bidra til givende erfaringsutveksling og læring.

  Viktige temaer:

  • Hvordan sikre at kundeopplevelsen står i forhold til forventningene
  • Hvordan fange opp eventuelle gap, og raskt kunne korrigere disse  
  • Den ansattes betydning for leveranse av servicekvalitet
  • Verktøy som «service blueprint» og den anerkjente Gap-modellen
    

  Dette kurset er ett av flere som inngår i Høyskolen Kristiania sitt videreutdanningstilbud «Professional Programs»Du kan se hele kursmenyen her. 

Lukk
 • Kursets kompetansemål

  Etter avsluttet kurs vil du kunne gjennomføre systematiske situasjonsanalyser for å avdekke årsaker til gap i servicekvaliteten, og kunne presentere det. Du vil ha relevante praktiske verktøy for kartlegging av serviceleveranse, og kunne foreslå tiltak for å bedre tjenestekvaliteten. I tillegg vil du kjenne til hvordan serviceledelsessystem påvirker tjenestekvalitet, kundetilfredshet og lønnsomhet. 

   

Lukk
 • Hvem passer kurset for?

  Dette todagerskurset forutsetter at du har grunnleggende kunnskaper om service i praksis. Fokuset i Resultatorientert serviceledelse er på utvalgte temaer, som du som leder bør kjenne til og ha i din verktøykasse: Servicekonsept, prosessanalyse, serviceledelse, kapasitetsstyring og kundehåndtering. 

Lukk
 • Praktisk gjennomføring

  Dato:  Onsdag 08. mars - torsdag 09. mars

  Klokkeslett: 09.00 - 15.00 begge dager

  Sted: Christiania Qvartalet Møtesenter

  Gjennomføringssform: Kurset gjennomføres med en kombinasjon av undervisning, gjennomgang av praktiske eksempler, caseøvelser og diskusjoner. Dette gjør at du ikke bare vil lære teorien, men også forstå hvordan du kan sette teori ut i praksis. 

Lukk
 • Kursleder: Carina Nyvoll

  Carina Nyvoll har bred erfaring fra strategisk og operativ salgs- og markedsføringsledelse både nasjonalt og internasjonalt. Hun er Siviløkonom fra Handelshøgskolan i Stockholm, og har MBA i International Business fra McGill University i Montreal Canada. 

  Hun har ledet mange salgs- og servicevirksomheter gjennom suksessfulle endringer og utviklinger. Hun har erfaring fra alle typer av salgssituasjoner, og har hatt storkundeansvar, utformet og vunnet store anbudskontrakter, og hatt fullt lederansvar for salg som salgsdirektør.

  Nyvoll er også utdannet coach, sertifisert rekrutterer og Management Consult i næringslivet. Hun er opptatt av mennesker, relasjoner, kommunikasjon og kompetanseutvikling.

Lukk
 • Kursvalg

  Dette todagerskurset forutsetter at du har grunnleggende kunnskaper om service i praksis. 


  • Kurs
   • Kurskode Kurs     Pris a
    8008
    Resultatorientert service... Resultatorientert serviceledelse handler om forståelsen av utfordringer ved å lede en serviceorganisasjon på en effektiv måte. Service produseres og konsumeres i samme øyeblikk. Det blir derfor ekstra viktig å jobbe med medarbeidere, kommunikasjon og de ulike prosessdelene i leveransen av kundeopplevelser. Les mer
    11.900,- Velg
 • Gode grunner for å delta

  ✔ Få undervisning av høyskolelektor og kursansvarlig Carina Nyvoll

  ✔ En kombinasjon av teoretisk innsikt og praktiske eksempler

  ✔ Relevante diskusjoner med bransjekollegaer 

  ✔ Plattform for networking

Lukk
 • Bli kjent med Professional Programs

  Professional Programs er intensive todagerskurs med akademisk forankring og konkret praktisk relevans. Kursmenyen har et bredt spekter, og du kan velge mellom todagerskurs innen salg, markedsføring, innovasjon, ledelse og HR- og personalledelse. 

  I denne korte filmen får du en innføring i hva Professional Programs er. Ta gjerne en titt, og klikk her hvis du ønsker å se hele kursmenyen. 

Lukk