Handlekurven er tom.
Studietilbud /

Salgsledelse

Salgsledelse handler om hvordan du kan lede et salgsapparat for å skape gode salgsresultater. Dette todagerskurset belyser hvilke utfordringer en salgsleder møter, og hvordan gode resultater skapes gjennom egen salgsorganisasjon.

 • Kursinnhold

  Bedriftens lønnsomhet  er avhengig av en velfungerende salgsorganisasjonen som kan oppnå bedriftens salgsmål.

  Salgsledelse er et av de viktigste elementene for suksess i moderne organisasjoner. Salgsstyrken er ikke bare en av de mest kostbare avdelingene i organisasjonen, men selgeren har også direkte påvirkningskraft ovenfor kunden. En effektiv og kompetent salgsleder, vil dermed være avgjørende for bedriftens suksess.  

  For å lykkes som salgsleder, trenger man dypere kunnskap om hva som er viktige faktorer å jobbe med, og hvordan disse faktorene henger sammen.  I dette kurset vil vi ta utgangspunkt i nyere forskning om hva som påvirker selgerens resultater. Hvordan motivere salgsstyrken? Hvordan skal jeg trene mine selgere? Hvilke muligheter har jeg for å evaluere selgerens prestasjoner, og hva er de viktigste områdene er salgsleder bør fokusere på for å skape resultater? 

  Viktige temaer:

  • Hvordan utvikle et salgprogram? Og, hvordan dette kurset bør spille på lag med den helhetlige markedsstrategien
  • Hvordan gjennomføre og iverksette salgsprogrammet for å nå målsettingene?
  • Hvordan evaluere innsatsen til den enkelte selger og salgsorganisasjonen samlet?
  • Aktuelle utviklingstrekk en salgsleder bør legge til grunn ved utvikling av salgsstrategi
    

  Dette kurset er ett av flere som inngår i Høyskolen Kristiania sitt videreutdanningstilbud «Professional Programs»Du kan se hele kursmenyen her. 

Lukk
 • Kursets kompetansemål

  Etter avsluttet kurs, vil ha en praktisk og konkret tilnærming til hvordan du kan utøve din salgslederrolle mer effektivt, og ta bedre beslutninger som salgsleder. 

Lukk
 • Hvem passer kurset for?

  Kurset passer enten du er ny i din salgslederrolle eller om du er en erfaren salgsleder, som ønsker å utvikle din kompetanse for å skape bedre resultater. Dette er ikke et kurs i salg, men om hvordan du kan lede et salgsapparat for å nå målene gjennom andre.

Lukk
 • Praktisk gjennomføring

  Dato:  Onsdag 26. april - Torsdag 27. april

  Klokkeslett: 09.00 - 15.00 begge dager

  Sted: Christiania Qvartalet Møtesenter

  Gjennomføringssform: Kurset gjennomføres med en kombinasjon av undervisning, gjennomgang av eksempler, caseøvelser og diskusjoner mellom deltagerne. Dette gjør at du vil forstå bedre hvordan god teori om salgsledelse kan benyttes i praksis.

Lukk
 • Kursleder: Nils Høgvold

  Nils M. Høgevold er siviløkonom og har en MBA fra Thunderbird i Arizona, Professional Coach fra University of Toronto, og er faglig studieleder og førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania. 

  Han har blant annet jobbet i Freia/Kraft, SCA Mølnycke og Tjæreborg. Som partner og bedriftsrådgiver har han jobbet i en rekke norske og internasjonale firmaer med utvikling og kompetanseoverføring. 

  Hos Høyskolen Kristiania har han vært ansvarlig for, og utviklet, fag som; merkevarebygging, markedskommunikasjon og markedsstrategi. I dag har han fokus på fagene salg og relasjonsbygging, og salgsledelse. Høgevold har publisert flere artikler i anerkjente internasjonale tidsskrifter om relasjonsbygging i varehandelen og om bærekraftig forretningsstrategi.

Lukk
 • Kursvalg


  • Kurs
   • Kurskode Kurs     Pris a
    8009
    Salgsledelse Salgsledelse handler om hvordan du kan lede et salgsapparat for å skape gode salgsresultater. Dette todagerskurset belyser hvilke utfordringer en salgsleder møter, og hvordan gode resultater skapes gjennom egen salgsorganisasjon. Les mer
    11.900,- Velg
 • Gode grunner for å delta

  ✔ Få undervisning av førstelektor, siviløkonom og kursansvarlig Nils M. Høgevold

  ✔ En kombinasjon av teoretisk innsikt og praktiske eksempler

  ✔ Relevante diskusjoner med bransjekollegaer 

  ✔ Plattform for networking

Lukk
 • Bli kjent med Professional Programs

  Professional Programs er intensive todagerskurs med akademisk forankring og konkret praktisk relevans. Kursmenyen har et bredt spekter, og du kan velge mellom todagerskurs innen salg, markedsføring, innovasjon, ledelse og HR- og personalledelse. 

  I denne korte filmen får du en innføring i hva Professional Programs er. Ta gjerne en titt, og klikk her hvis du ønsker å se hele kursmenyen. 

Lukk