Handlekurven er tom.
Studietilbud /

Markedsstrategi

Markedsstrategi handler om å identifisere muligheter og utvikle et markedstilbud som skaper kundeverdi, samt bidrar til å realisere virksomhetens mål. Dette todagerskurset setter deg i stand til å analysere markeder, kunder og eksterne omgivelser som grunnlag for å gjøre effektive strategiske prioriteringer.

 • Kursinnhold

  Evnen til å oversette kunde- og markedsinnsikt til et markedstilbud som utnytter virksomhetens ressurser og særtrekk, er utgangspunktet for å lykkes over tid. Dette todagerskurset gir et markedsorientert perspektiv på strategi, og tar for seg de ulike fasene i hvordan du bør planlegge og gjennomføre markedsinnsatsen mot kundene.

  Ved å delta på kurset vil også få kunnskap om markedsstrategi og strategiske prosesser for å innta, og over tid forsvare, en markedsposisjon som skaper verdi for virksomheten. 

  Viktige temaer:

  • Ulike perspektiver på strategi
  • Markedsorientering
  • Kundeverdi og posisjonering
  • Strategier for verdiskapning og vekst
  • Samarbeid og markedsdynamikk
  • Å innta og forsvare en markedsposisjon


  Dette kurset er ett av flere som inngår i Høyskolen Kristiania sitt videreutdanningstilbud «Professional Programs»Du kan se hele kursmenyen her. 

Lukk
 • Kursets kompetansemål

  Ved avsluttet kurs vil du ha praktisk kunnskap om hvordan du kan planlegge og gjennomføre markedsinnsatsen mot kundene. Kurset gir deg innsikt i en konkret og praktisk arbeidsprosess for strategiutvikling, og en verktøykasse for å gjennomføre strategiske prosesser og få gjennomslag i din virksomhet.  

Lukk
 • Hvem passer kurset for?

  Alle som ønsker praktisk kunnskap om hvordan du kan planlegge og gjennomføre markedsinnsatsen mot kundene.

   

Lukk
 • Praktisk gjennomføring

  Dato:  Tirsdag 28. mars - onsdag 29. mars

  Klokkeslett: 09.00 - 15.00 begge dager

  Sted: Christiania Qvartalet Møtesenter

  Gjennomføringssform: Kurset gjennomføres med en kombinasjon av undervisning, gjennomgang av praktiske eksempler, caseøvelser og diskusjoner. Dette gjør at du ikke bare vil lære teorien, men også forstå hvordan du kan sette teori ut i praksis.

Lukk
 • Kursleder: Tarje Gaustad

  Tarje Gaustad er førsteamanuensis, og faglig studieleder, for Master i markedsføringsledelse på Høyskolen Kristiania. Han underviser i markedsstrategi, merkevarebygging, markedskommunikasjon og eksperimentell metode. 

  Tarje er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole/BI, har hovedfag i strategi og ledelse fra Norges Handelshøyskole, og doktorgrad fra Handelshøyskolen BI. Han forsker på forbrukeratferd og merkevarer, herunder forbrukers selvbilde og bruk av merker som identitetsmarkører, forbrukerresponser på endringer i merkevarer, og negativ merkeeksponering (bevisste og ubevisste effekter).  

  Tarje har også mange års erfaring som strategisk rådgiver i MarkUp Consulting, og har bistått mange av Norges ledende bedrifter på både privat- og bedriftsmarkedet.

Lukk
 • Kursvalg


  • Kurs
   • Kurskode Kurs     Pris a
    8004
    Markedsstrategi Markedsstrategi handler om å identifisere muligheter og utvikle et markedstilbud som skaper kundeverdi, samt bidrar til å realisere virksomhetens mål. Dette todagerskurset setter deg i stand til å analysere markeder, kunder og eksterne omgivelser som grunnlag for å gjøre effektive strategiske prioriteringer. Les mer
    11.900,- Velg
 • Gode grunner for å delta

  ✔ Få undervisning av førsteamanuensis, sivilmarkedsfører og kursansvarlig Tarje Gaustad

  ✔ En kombinasjon av teoretisk innsikt og praktiske eksempler

  ✔ Relevante diskusjoner med bransjekollegaer 

  ✔ Plattform for networking

Lukk
 • Bli kjent med Professional Programs

  Professional Programs er intensive todagerskurs med akademisk forankring og konkret praktisk relevans. Kursmenyen har et bredt spekter, og du kan velge mellom todagerskurs innen salg, markedsføring, innovasjon, ledelse og HR- og personalledelse. 

  I denne korte filmen får du en innføring i hva Professional Programs er. Ta gjerne en titt, og klikk her hvis du ønsker å se hele kursmenyen. 

Lukk