Handlekurven er tom.
Studietilbud /

Brukerinvolvering

Konseptet 'samskapning' antyder en aktiv, kreativ og sosial prosess basert på samhandling mellom organisasjoner og brukere, som genererer fordeler for deltakere og skaper verdi for alle.

 • Kursinnhold (kurset holdes på engelsk)

  Dette todagerskurset gir deg den siste forskningen på co-created eller samskapt innovasjon, og «best practice» på hvordan du kan skape verdi sammen med kunder, utvikle en engasjerende merkevareopplevelse, eller finne nye forretningsmuligheter.

  Nøkkelen til samskapning ligger i å engasjere, jobbe med og bemyndige folk til å generere ideer, og å skape noe i fellesskap. I virkelig samskapte prosesser er det ikke lenger merkevareeierne som utvikler produkter og tjenester for brukere; snarere så skaper du produkter og tjenester med dem. Kurset vil vise hvordan dette skjer i praksis, og vil eksplorere rekken av ulike online og offline interaksjoner, og se på forutsetninger for deres suksess.

  Viktige temaer:

  • Sentral forskning og nøkkelpunkter i det å involvere sluttbrukere i samskapningsprosesser 
  • Oppdateringer på relaterte akademiske felt som brukerdrevet innovasjon, deltakende design og co-design
  • Underliggende prinsipper knyttet til samskapning 
  • Online communities og offline events
  • Åpne tilnærminger til innovasjon 
  • Samskapning med kunder, både globalt og nasjonalt 
  • Samskapningsprinsipper som du kan bruke i både online og offline engasjement 
  • Samskapning som del av et selskaps innovasjonsstrategi, rettet mot å bygge et robust økosystem
  • Etnografi presentert som en forskningstilnærming for bedre å forstå kunder, og bygge tjenesteøkosystemer, samt inkorporeres i en samskapningsstrategi


  Dette kurset er ett av flere som inngår i Høyskolen Kristiania sitt videreutdanningstilbud «Professional Programs»Du kan se hele kursmenyen her. 

Lukk
 • Kursets kompetansemål

  Etter avsluttet kurs vil du kunne designe et mer gjennomarbeidet program for samskapning med kunder, med tydeligere mål, en mer strukturert prosess, samt en mer engasjert organisasjon.

Lukk
 • Hvem passer kurset for?

  Alle som ønsker et bedre grunnlag for å kunne designe gjennomarbeidet program for samskapning med kunder.

Lukk
 • Praktisk gjennomføring

  Dato:  Tirsdag 21. mars - onsdag 22. mars

  Klokkeslett: 09.00 - 15.00 begge dager

  Sted: Christiania Qvartalet Møtesenter

  Gjennomføringssform: Kurset gjennomføres med en inspirerende kombinasjon av høyt akademisk nivå og hands-on trening, med caser fra en bred rekke industrier, fra offentlige til private, fra små til store. Dette sørger for at du både lærer teorien, og får forståelse for hvordan du kan sette teori ut i praksis.

Lukk
 • Kursledere: Nicholas Ind og Kristin Undheim

  Nicholas Ind er førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania og Professor hos ESADE, Barcelona og Edinburgh Napier University. 

  Han har en bachelorgrad i Engelsk litteratur og historie, og har i tillegg en MBA og PhD fra European Graduate School. Han er tidligere leder for Design Business Association, medlem av advisory board hos Corporate Reputation Review, Journal of Brand Management, og er Industrial Fellow ved Kingston University. Han har også skrevet elleve bøker. 

  Nicholas var også redaktør for Beyond Branding, og en av grunnleggerne av Medinge Group, en internasjonal tenketank med fokus på branding. Han har jobbet på prosjekter for Adidas, Mexx, British Council, Foreign and Commonwealth Office, Ford of Europe,The Economist Group, Wallenius Wilhelmsen, StepStone, Telenor, The Swedish National Theatre og Unicef.

   

  Kristin Undheim er høyskolelektor og fagansvarlig for Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling hos Høyskolen Kristiania. 

  Kristin har en cand.mag grad i statsvitenskap fra NTNU og en MSc i Politisk Sosiologi fra London School of Economics. Hun er tidligere direktør for trend- og innovasjon i det norske markedsanalysebyrået Opinion, og tidligere styremedlem i BN Bank. Kristin har omfattende erfaring fra arbeid med forbruk, innovasjon og endring. I tillegg har hun jobbet med, og ledet prosjekter for en lang rekke internasjonale og norske kunder, inkludert H&M, Telenor, Telia Sonera, Schibsted, NRK og Sparebank Gruppen. 

Lukk
 • Kursvalg


  • Kurs
   • Kurskode Kurs     Pris a
    8017
    Brukerinvolvering Konseptet 'samskapning' antyder en aktiv, kreativ og sosial prosess basert på samhandling mellom organisasjoner og brukere, som genererer fordeler for deltakere og skaper verdi for alle. Les mer
    11.900,- Velg
 • Gode grunner for å delta

  ✔ Få undervisning av førsteamuensis Nicholas Ind og høyskolelektor Kristin Undheim

  ✔ En kombinasjon av teoretisk innsikt og praktiske eksempler

  ✔ Relevante diskusjoner med bransjekollegaer 

  ✔ Plattform for networking

Lukk
 • Bli kjent med Professional Programs

  Professional Programs er intensive todagerskurs med akademisk forankring og konkret praktisk relevans. Kursmenyen har et bredt spekter, og du kan velge mellom todagerskurs innen salg, markedsføring, innovasjon, ledelse og HR- og personalledelse. 

  I denne korte filmen får du en innføring i hva Professional Programs er. Ta gjerne en titt, og klikk her hvis du ønsker å se hele kursmenyen. 

Lukk